Homo pule menn in

homo pule menn in

Jeg syns at det er best å ta andre menn bakfra! Kanskje også å suge andre menn Har ikke hatt homo-sex og har heller ingen planer om å teste det ut. Men for dem som liker det så er jo det fint. På den annen side, hva er så spennende med å suge kukk? Mange jenter synes ikke det er så fantastisk kult, men gjør det av mer frivillig tvang. Noen gjør det ikke. Synes alle homoer at det er kult å suge pikk?

Mange for noia når de tenker på homo-sex, fordi det er forbundet med "ekkelt" osv, mens to damer i køya bare er tøft. Egentlig er det ingen forskjell, det er holdningene til mange som gjør at det tilsynelatende er en forskjell. For meg er det ett fett. Er ikke homo og ser ikke homofilmer eller noe som kan ha med homofili å gjøre, så jeg bryr meg egentlig lite om det.

Synts det er flott at folk tør stå frem jeg som fex Foss og andre kjendiser, for homofili er jo ikke en sykdom og det er jo ikke synd på dem.

Vil folk pule hverandre i ræva og suge hverandre, så værsågod, vi lever i et fritt land hvor dette er lov Analsex er jo ikke unormalt i heteroforhold heller. Tror ikke alle homser gjør det. Men drit i det haha, ordspill: Beste med homsesex må vel være at man har sex men en man liker og er trygg på.

Og kanskje viktigst - at vedkommende er av det kjønnet man tenner på ;. Anonym Hei Jeg er en gutt på 23 som bor i Trondheim, jeg har kjærlighetssorg for eksen min. Det er et halvt år siden det ble slutt mellom oss men vi er gode venner fortsatt, det er bare at jeg liker han enda veldig godt.

Det er litt vanskelig, vet ikke om han liker meg på samme måten. Men jeg er rimelig sikker på at det er han jeg vil ha uansett. Vil forsette å være venn med han, det går bra så lenge ingen av oss har kjærester men vet jo at denne dagen vil komme engang. Noen forslag til hva jeg kan gjøre? På forhånd takk for svar! Har du noen å snakke med? Har du venner å betro deg til? Gjør ting du synes er fine sammen med andre. Snakker du og han om det? Det høres ut som om du er forelsket i han fortsatt.

Vet du hva han føler for deg? Man er veldig sårbar i den fasen du er i nå. Om han ikke gjengjelder følelsene dine, er det nok fornuftig og holde avstand til han. Hvordan kan jenter få seksuelt overførbare sykdommer? Hva slags sykdommer kan vi få, og hvordan kan vi beskytte oss?? Jeg vet at jenter kan få det, men ikke hvordan. Dette hadde vi ingenting om på skolen! Hilsen Geir Helge og Mona Bareback Ung og kåt Hei! Jeg er en gutt på 23 år som nettopp har kommet ut av skapet.

Deilig å endelig tørre være den man er. Skjønner at det er mange sykdommer i miljøet, og vil jo unngå feks hiv. Men det er jo så mye bedre å pule uten kondom Er det ganske safe om man puler uten dong med faste kompiser..? De jeg treffer fast er rundt min alder, så det er vel liten sannsynlighet for at de er smittet. Vi anbefaler på det sterkeste at dere bruker kondom! Selv om du er 23 år, kan du bli smittet av Hiv. Undersøkelse viser flere og flere yngre blir smittet av hiv. Smitte har ingen aldersgrense.

Kondom er det eneste som beskytter mot hiv, hepatitt og andre seksuelt overførbare infeksjojer. Anonym Vist om dere enn stund og vurdert å stikke innom. Men, hvordan kommer man seg dit? Du kan også ringe på telefon: Anonym hei, jeg er en homofil gutt på 16 år. Du forteller at du har det vondt og er deprimert. Mennesker som har det vondt, vil oftere ruse seg og skade seg selv.

Men dette kan du få hjelp til å takle. Vi synes du skal ta kontakt med din fastlege, eller din helsestasjon for ungdom. Slik vil vi du kunne få den hjelpen du trenger. Husk; Du er ikke den eneste som har det sånn, og de fleste får det bedre etter hjelp. Jeg er 22 år og homofil. Jeg greier rett og slett ikke å stå fram.

Og jeg tror det har noe med å gjøre at jeg ikke har akseptert det helt selv enda. Noen tips til hvordan å godta selg selv?

Det å stå fram som homofil, tar ofte litt tid. Bruk den tiden du trenger på den prossessen. Det er ikke et mål og stå fram fortest mulig. Først må du ha noen å stå fram til. Vi anbefaler at du begynner med de du snakker best med. Husk; ingen har krav på å vite noe om deg som du ikke er klar for å fortelle.

Anonym Noen ganger skulle jeg ønske jeg var lesbisk istedenfor bifil da jeg føler folk ser på bifilitet som en vaklende person som "ikke klarer å bestemme seg". Nå er jeg sammen med en jente, men stiller meg hele tiden spørsmålet om jeg kanskje hadde hatt det lettere med en gutt så jeg slapp spørsmålet; er du lesbisk?

Jeg synes også at i det lesbiske miløet er det liten toleranse for å være bifil. Tror du dette behovet for kategorisering vil forsvinne etterhvert? Hilsen "mellom to stoler". Det å være bifil er selvfølgelig en menneskerett! Mange veksler mellom å ha mannlige og kvinnelige partnere gjennom livet.

Mange bifile forteller om noen av de dilmmaene du gjør. Mange føler seg som "verken det ene eller det andre". Stol på følelsene dine - de er det eneste riktige svaret på dilemmanene du står i. Vanskelig å si om behovet for kategorisering vil forsvinne etter hvert. Det er menneskelig å bruke kategorier selv om mennesker nok er mer mangfoldige enn kategoriene vi bruker. Rogaland Jeg er lesbisk, og har for så vidt ikke noe problemer med det selv.

Jeg har så og si godtatt det. Problemet mitt med at jeg er lesbisk, er at jeg ikke våger å være åpen om det mht. Grunnen til at jeg ikke våger det, er fordi jeg er redd for reaksjonene.

Hva om de ikke vil snakke med meg mer? Hva om de mener at jeg er syk, at dette er en sykdom? Saken er den at jeg ønsker egentlig ikke at jeg skal holde denne "hemmeligheten" for meg selv. Skal jeg da eller bør jeg godta at andre mener at jeg er syk, siden jeg er lesbisk? For dersom de har den verst tenkelige holdningen kan jo det skje.

Og dette er jeg altså redd for. Vi forstår at dette ikke er enkelt for deg. La en ting være helt klart: I Norge er det ingen sammenheng mellom det å være homofil og det å være syk. Men er det noen rundt deg som forstår og aksepterer deg? Noen som kan gi deg støtte. Her kan du hente styrke. Mange gruer seg for å stå fram for foreldrene sine. De er redd for å bli avvist og forlatt. Våre erfaringer sier at det som mange frykter, ikke skjer. De fleste blir akseptert og møtt med respekt. Hvordan din familie vil reagere, kan vi ikke uttale oss om.

Anonym Det jeg lure rpå er egentlig hva jeg kan gjør enår jeg ha rsagt det til min mor og ho aksepterer det ikek og skyver det hele tia under teppet. Ho snakker alltid om at jeg skal finne meg jente osv. Så er det i tillegg rundt om i byen en del homofober. Jeg vet flere som er blitt banket pga de er homofile. Hva kan jeg egentlig gjørE?

Du er ikke den eneste her i dag som har foreldre som sårer deg. Og det når du står fram som den du er. Dette er vondt å oppleve.

Kan du fortelle din mor at det sårer henne? Kan du be din mor lese om dette nettmøtet? Anonym Når jeg ser illustrasjonsfoto av unge homofile, får jeg detinntrykk at de har det kjempegøy! Livet ser ut til å være et endeløst party. Er det riktig å forespeile unge at livet som åpent homo vil bli slik? På slike illustrasjonsfoto ser man en tett gruppe av vakre slanke helt unge mennesker, man får det inntrykk at man øyeblikkelig får 50 nære venner samt kjæreste ved å stå fram som homo.

Den er basert på at man er sosial, vakker, vellykket og har stor pikk. Hva med alle unge homofile som ikke lever opp til dette? Buklandingen i Oslo s homomiljø kan bli svært brutal Samtidig som samfunnet har blitt mer åpent og inkluderende i forhold til lesbiske og homofile, har media og andre toneangivende krefter beholdt et stereotypisk bilde av hvordan en homse og lesbe er og skal være.

Dett bildet er feil. Iallefall stemmer det svært dårlig for de fleste av oss. Og nesten ingen klarer å leve opp til det. Målet er å leve opp til seg selv. Vi tror at det å stå fram som den man er, er en forutsetning for å oppleve livsglede. Men samtidig må det foregå i det tempoet den ekelte trenger. Anonym hmm vet ikke helt hvor jeg ska bynne henn! Da trenger du behandling og hjelp for dette. Vi synes du skal oppsøke fastlege eller helsestasjon for ungdom der du bor.

De kan gi deg adekvat hjelp og om nødvendig henvise deg til noen som er gode på rus og depresjon. Du kommer over dette! Og du komme til å bli forelsket igjen! Anonym Hei, jeg er ei jente på 25 år, og fant ut helt sikkert at jeg er bifil for 3 år siden.

Høsten i fjor bestemte jeg meg for å fortelle det hjemme. De har alltid sagt at jeg skal være ærlig og at jeg kan fortelle dem alt. Vel, det viste seg å være helt feil.

Pappa ble flyforbanna, og mamma æsjer og usjer seg over hvor ekkelt det er. De tror ikke på meg! De tror det er en fase i livet mitt. I mellom tida ender det med at jeg må lyve for dem konstant. Hva må jeg gjøre for å kunne overbevise dem om at jeg forteller dem en sannhet, og hvorfor sier de at jeg sårer dem. Det er de som sårer meg!!! Noen råd hadde vært fint!!! Hilsen ei jente som er veldig såret. Det er kjempebra at du vet hvem du er! Mange foreldre har forestillinger og drømmer om hvilket liv barnet deres skal leve.

Det kan se ut som om dine foreldre har det for deg. Akkurat som du trengte tid på å stå frem, trenger de tid på å vende seg til denne tanken om at du er bifil. Men det unnskylder ikke at de behandler deg dårlig. Kan du fortelle dem at det de sier sårer deg? Har du noen andre rundt deg som kan si det sammen med deg?

Ja, du bør ta dette opp med henne igjen. Kan du fortelle din mor at det sårer deg? Anonym Kan ting som sopp, UVI, baktr. Dette er det endel diskusjon rundt. Men i følge de gjeldende retningslinjer i Norge, smitter ikke disse sykdommene mellom kvinner. Har du plager, bør du undersøkes og ev behandles av lege. Har både du og din partner plager, bør begge undersøkes. Anonym har dere tenkt å gjøre noe for oss homoflile og lesbiske med utenlandsk bakgrunn?

Vi har hatt besøk av flere homofile og lesbiske med etnisk minoritetsbakgrunn. Og dette har vi god erfaring med. Vær velkomme til oss! Anonym hva er forskjellen på dere og helseutvalget? Det er fint at du har gode erfaringer med Helseutvalget! Vår helsestasjon er opprettet av Oslo kommune i , og vi organiseres gjennom Bydel Grunerløkka. Helseutvalget er en organisasjon som en del av homobevegelsen.

Vi jobber begge for å fremme homohelse. Hvor farlig er det å bruke poppers?

... Din Jævla Homo gutt! (Innsendt av Tommy Hagen) noen sier det er ålreit og væra homofil men det kanke være helt greit og bli penetrert nedentil. å vil du pule. Så hvorfor er man homo fordi man har sider som kan være femi? Men er folk klar over at selv om en gutt har femminine trekk, så puler han ikke på andre menn . 2. jan Da kom det to gutter bak oss og spurte om vi var homo. Kameraten skal ha forsøkt å gripe inn, men endte selv med å bli slått og sparka.

Cam to cam porno bli homo eskorte

Camcam sex chat homoseksuell escort frogner

Homo pule menn in